Hrvatski English Deutsch Français
Početna
O nama
Proizvodi
Usluge
Reference
Kontakt

Tvornica hidrauličkih i pneumatskih uređaja i  komponenti utemeljena je 1972. godine kao Prvomajska TSD Kutina. Pod nazivom Hidraulika Kutina posluje od 1994. godine. Više od 35 godina iskustva u proizvodnji strojnih dijelova, hidrauličkih i pneumatskih komponenti garancija su visoke kvalitete te prepoznatljiv brand proizvoda za traktore, kombajne, viljuškare i razne dizalice (UP lift 5 – 50 m) primjenjive u industriji, poljoprivredi, šumarstvu i komunalnoj djelatnosti. 

Tvrtka izvozi oko 90 % svoje proizvodnje i to širom Europe i Sjeverne Afrike.Proizvodnja hidrauličkih komponenti, po originalnoj dokumentaciji, sastoji se od upravljačke hidraulike koju čine razvodnici, tlačni ventili i regulatori protoka, te od izvršne hidraulike i hidrauličkih cilindara (plungera, jednoradnih, dvoradnih pa sve do specijalnih izvedbi.Uz servis hidrauličkih komponenti tvrtka proizvodi i različite pozicije iz područja traktorskih dijelova i općeg strojarstva.

Također jedan dio proizvodnje obuhvaća montaža hidrauličkih uređaja zajedno sa dodatnim operacijama: honovanjem i lepovanjem.

Svi uređaji propisno se označuju i ispituju prema traženim karakteristikama uređaja.

Takvim pristupom osigurana je kvaliteta svih proizvoda a time i sigurno mjesto na tržištu.
Parcus d.o.o